15 år ved DanCenter

PEA SALES & EVENT

Nyborgvej 94 5700 Svendborg

Mobil 27 83 30 70 E-mail pea@fyn-langeland.dk

 

DERFOR STOPPEDE JEG VED DANCENTER

 

 

15. december 2014

 

Jeg stopper !

 

–DANCENTER vil selv…

 

 

Så jeg siger tak for mange gode år på Fyn-Langeland-Ærø !

 

Jeg er ked af at skulle sige farvel, men DanCenter ønsker at overtage området i egendrift. Hvilket betyder at de har opsagt min kontrakt, som Lokalpartner på Fyn. Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden her, til at takke for over 10 gode år med DC-husejere. De første år som indlejnings-konsulent og siden 2008, som Lokalpartner for Fyn-Langeland-Ærø.

 

Jeg har været rigtig glad for at have været en del af den gode udvikling på Fyn. Samarbejdet med husejere-lejere-samarbejdspartnere har altid været spændende og gjort at man har glædet sig til at komme på arbejde. Så det er med vemod at skulle stoppe. Det kom uventet, og derfor gør det også at man slet ikke var forberedt på at skulle stå uden indtægt fra 1. marts.

 

Jeg vil bruge de næste måneder til at afvikle mine aftaler med DanCenter, og derfor ikke være så meget på kontoret. Jeg må nu se hvad fremtiden bringer. Lige nu ved jeg ikke hvor den bringer mig hen.

 

Jeg skal ud på markedet og søge ligesom de mange andre. Jeg håber der dukker et spændende job op. Der må være nogle derude der kan bruge mine kompetencer.

 

Så lad dette samtidig være en opfordring til alle jer derude, om at råbe højt, hvis I har brug for hjælp/arbejdskraft. Jeg er klar.

 

Der skal lyde et rigtig godt nytår til alle.

 

 

Med venlig hilsen

Poul Erik Andersen

 

 

For yderligere oplysninger…

 

Tlf.: 27833070 Email: pea@fyn-langeland.dk

SOMMERHUS

UDLEJNING

PERSONALE/

FIRMA ARR.

Kontakt + formular

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus